IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI – TRAVANJ 2023

Ova Izjava o zaštiti privatnosti odnosi se na Studio Pupa i objašnjava kako prikupljamo, koristimo, dijelimo i štitimo osobne podatke korisnika naše web stranice.

Koje podatke prikupljamo

Možemo prikupljati informacije od vas kada se registrirate na našoj stranici, pretplatite se na bilten, ispunite obrazac ili unesete informacije na našoj stranici. Ove informacije mogu uključivati vaše ime, adresu e-pošte, broj telefona i druge kontaktne podatke, kao i profil i preferencije koje korisnici dobrovoljno pruže. Osim toga, također možemo prikupljati neosobno prepoznatljive informacije o posjetiteljima, poput IP adresa ili drugih srodnih tehničkih podataka.

Kako koristimo vaše podatke

Podatke koje prikupljamo od vas koristit ćemo samo u sljedeće svrhe:

  • Personalizirati vaše iskustvo s nama kako bismo isporučili vrstu sadržaja i ponuda proizvoda koje vas najviše zanimaju.
  • Poboljšati našu web stranicu kako bismo vam bolje služili.
  • Slanje periodičnih e-pošti u vezi s vašom narudžbom ili drugim proizvodima i uslugama.
  • Za marketinške svrhe, poput slanja promotivnog materijala tvrtki trećih strana čije usluge smatramo zanimljivima za naše korisnike nakon dobivanja izričitog pristanka od njih.
  • Za analizu ponašanja korisnika na web stranici kako bismo sadržaj mogli prilagoditi točnije prema korisničkim preferencama.

Kako štitimo vaše podatke

Primjenjujemo razne sigurnosne mjere kako bismo održali sigurnost vaših osobnih podataka kada unesete, pošaljete ili pristupite svojim osobnim podacima. Te sigurnosne mjere uključuju direktorije i baze podataka zaštićene lozinkom kako bismo zaštitili vaše podatke; SSL (Secure Sockets Layered) tehnologiju kako bi se osiguralo da se vaši podaci potpuno šifriraju i sigurno šalju preko Interneta; skeniranje PCI-a kako bi se aktivno zaštitili naši poslužitelji od hakera i drugih ranjivosti; posebne aplikacije dizajnirane s ugrađenim sigurnosnim mjerama kako bi se spriječio neovlašteni pristup podacima i zaštitili se od zlonamjernog softvera.

Kako dijelimo vaše podatke

Ne dijelimo vaše osobne podatke s trećim stranama bez vašeg izričitog pristanka, osim u sljedećim okolnostima:

  • Kada moramo podijeliti vaše podatke s pružateljima usluga koji nam pomažu u našem poslovanju, kao što su plaćanje i dostava narudžbi.
  • Kada nam je to potrebno za poštivanje zakonskih zahtjeva, za zaštitu vaših interesa ili interesa druge osobe, za istraživanje i prevenciju prijevara ili za zaštitu sigurnosti naših korisnika.
  • Kada dijelimo neosobne podatke o posjetiteljima s trećim stranama u svrhu analize i poboljšanja naše web stranice i poslovanja.

Kako upravljati vašim osobnim podacima

Imate pravo zatražiti pristup, ispravljanje, brisanje ili ograničavanje obrade vaših osobnih podataka u bilo kojem trenutku. Također imate pravo na prijenos podataka u strojno čitljivom formatu. Ako ste dali svoj pristanak za obradu vaših podataka, možete ga povući u bilo kojem trenutku. Sva pitanja o obradi vaših osobnih podataka ili žalbe možete uputiti našem službeniku za zaštitu podataka putem e-pošte na info@studiopupa.com

Promjene u Izjavi o zaštiti privatnosti

Ova Izjava o zaštiti privatnosti može se povremeno mijenjati kako bismo odražavali promjene u zakonima, praksama poslovanja ili našim uslugama. Sve izmjene bit će objavljene na ovoj stranici, a datum ažuriranja bit će ažuriran na vrhu stranice.