FORLLE’d

Možete isprobati slavnu FORLLE’d-ovu regenerativnu kozmetičku liniju s formulom koju je odobrio japanski znanstvenik Makoto Hatto, dobitnik Nobelove nagrade za biokemiju. Izvanrednost linije nalazi se u jedinstvenoj nano-tehnologiji koja smanjuje molekule hijalurona kako bi prodrle duboko u kožu, a da se pritom ne smanjuje njihova kvaliteta. Prodiru duboko u kožu zajedno sa svim svojim kompleksom aktivnih sastojaka.

Za sada FORLLE’D ostaje jedini proizvođač na tržištu koji, zahvaljujući patentiranoj formuli, može djelovati dublje umjesto da ostane na površinskom sloju kože, što se do sada moglo postizati samo injektiranjem hijaluronskih filera.

Postoje linije za sve vrste kože, zajednička značajka je konzistencija koja je posebno ugodna na dodir i savršeno se apsorbira.
FORLLE’d značajno poboljšava kvalitetu kože i rezultati su zadivljujući kada se kombiniraju s hijaluronskim filerima ili Botoxom, s poboljšanjima trajanja rezultata do 50%.

FORLLE’d kozmetika je novost za naše tržište koje je zahvaljujući izuzetnim performansama i kvaliteti već našla svoje mjesto u najboljim klinikama i kozmetičkim salonima, te najekskluzivnijim svjetskim odmaralištima (Emirates Palace – Dubai).

GALERIJA

Više o FORLLE'd

svjedočanstva

Što nasi klijenti govore