Reviderm

Već trideset godina osnovna briga Reviderma je kako koži, našem najvećem organu, dati njegu koju zaslužuje. Od početka svog rada, ova renomirana njemačka tvrtka željela je istaknuti se na tržištu svojom profesionalnošću i posebnim cjelovitim pristupom koji klijentima garantira rezultate.

 

Reviderm dermokozmetika su visoko kvalitetni proizvodi s velikim udjelom aktivnih sastojaka koji su na granici između medicinskog proizvoda i kozmetičkog preparata.

 Osim što njeguju, uspješno poboljšavaju stanje kože te rješavaju postojeće nedostatke.

Funkcionalnost, dubina prodiranja kao i individualna njega svake kože je ono što REVIDERM čini posebnim.

Ne utječe se samo na vidljive znakove starenja kože, već se djeluje na proces starenja kože u ranom stadiju.

 Posebna značajka je optimalna koncentracija aktivnih sastojaka i na kraju, vidljiv učinak.

Visoka razina kompatibilnosti biološki aktivnih sastojaka i znanstveno dokazanog dubokog prodiranja sastojaka u kožu, garancija su uspješne formule.

Svakako bi izdvojili liniju REVIDERM Skintelligence® koja se temelji na najnovijim rezultatima istraživanja najnaprednije dermatologije i kozmetologije.

Svaki pojedini proizvod posebno je izrađen za specifične potrebe kože, osobito nakon mikrodermoabrazije REVIDERMSkinPeelerom®. Dermokozmetički proizvodi REVIDERM linije ne sadržavaju niti iritabilne konzervanse, niti sastojke koji mogu uzrokovati alergije.

GALERIJA

Više o Reviderm

svjedočanstva

Što nasi klijenti govore