Venus Legacy

Venus Legacy nekirurški je tretman oblikovanja tijela i zatezanja kože, uklanjanje celulita te ublažavanje strija.

Popularnost Venus Legacy radiofrekvencije iznimno je porasla u posljednih nekoliko godina jer se pokazao kao učinkoviti način za zatezanje te poboljšanje izgleda kože i figure tijela.

Trajanje tretmana

0
0

Minuta

ovisno o tretiranom području
GALERIJA

Više o pojedinoj usluzi

Kao prvi i jedini tretman odobren od strane FDA koji koristi 4D tehnologiju, Venus Legacy radiofrekvencija djeluje na osnovi četiri ključnih tehnologija:

01

Multipolarna radiofrekvencija:

Iznimno brzo i ravnomjerno prenosi te raspoređuje toplinsku energiju na više razina dubine tkiva. Ova termalna reakcija u ciljanom tkivu stvara umirujuću, terapeutsku toplinsku matricu koja potiče prirodni mehanizam zacjeljivanja tijela koji uzrokuje zatezanje kože i stvaranje novog kolagena, poboljšavajući teksturu kože te smanjujući celulit ili bore na licu (radiofrekvencija lica).

02

VARIPULSE TEHNOLOGIJA:

Omogućuje energiji prodiranje u dublje slojeve kože, gdje uspješno stimulira optimalnu cirkulaciju i limfnu drenažu, postižući tako ozaren i sjajan izgled.

03

Pulsirajuća elektromagnetska polja:

Putem znanstveno dokazanih regenerativnih svojstava omogućuju značajna poboljšanja u izgledu i teksturi tretirane kože.

04

RealTime Thermal Feedback:

Omogućuje praćenje temperature kože kroz cijeli tretman kako bi se osigurao siguran i bezbolan tretman za osobe s različitim tipovima kože. (termalna povratna informacija u stvarnom vremenu)

Oporavak

Nije potreban oporavak nakon tretmana.

Odmah nakon tretmana moguć je povratak uobičajenim aktivnostima.

svjedočanstva

Što nasi klijenti govore