O Nama

O Nama

-24a6005-1.jpg
Posljednje tri godine od osnivanja, razvili smo se u vodeći studio za zdravlje i ljepotu, ponajviše zbog vrhunskih aparata s kojima radimo, ali i našeg stručnog i obrazovanog tima i vlasnice, inače Magistre kliničkog nutricionizma koja svojim individualnim pristupom pomaže klijentima postići zdrave životne navike i dovesti njihovo tijelo u poželjnu ravnotežu.

Giuliana Komadina, vlasnica i začetnik Medicinsko Estetskog Centra Pupa, rođena je 1958. godine u Rijeci, kao bacc.med.techn. diplomirala na Medicinskom fakultetu u Rijeci prije 32. godine, a nakon toga završila na Fakultetu Zdravstvenih studija u Rijeci, magisterij kliničkog nutricionizma i stekla zvanje univ.mag.clin.nutr.

Trenutno pohađa Master u Veroni pod vodstvom prof. Riccarda Dalle Grave, koji je lider u području liječenja poremećaja prehrane, pod nazivom Terapija i prevencija kod poremećaja prehrane i pretilosti, te je ovim obrazovanjem postala i član talijanske udruge Poremećaja prehrane i težine AIDAP. To je samostalna i neovisna udruga osnovana 1999. godine i priznata kao znanstveno medicinsko društvo od FISM-a (FEDERACIJA TALIJANSKOG ZNANSTVENOG MEDICINSKOG DRUŠTVA), koji nastoji podijeliti znanje i kulturu u sprečavanju, obrazovanju, liječenju i istraživanju poremećaja prehrane i pretilosti. Inače, naša Pupa je manager u stomatološkoj ordinaciji i laser centru Studia Komadina.

Završila je Reviderm Akademiju u Zagrebu, edukaciju za laserske tretmane INFINI I SOLARI, te edukaciju za EN CURVE poznatog lidera u medicinskoj estetici LUTRONIC i redovno se usavršava u najvećim svjetskim centrima estetike poput Španjolske, Bologne, Beča, Zagreba.